torsdag 6 maj 2010

Sockersött

är även detta kort. Det ska Filippa få till sin födelsedag. Stämpel Magnolia och även det söta prinsesskrone pappret är Magnolias. Jag har stansat ut hörn av Fleur De Lis och satt runt stämpeln. Vita blommor, en vit pärlfjäril, ett hjätan charms och lite rosa blingstenar.
Önskar er en bra dag.

7 kommentarer:

LenA sa...

Himmel vad fint...underbart! Gillar precis allt med detta kortet!
Har också detta pappret men än så länge tittar jag bara på det och njuter....det är ju det där att börja skära i det.....svårt!Fast egentligen är det ju bara att köpa fler, eller hur?

Här värmer solen mig så gott just nu, hoppas den gör det hos dig också!
Ha det gott!
Kram Lena

Lena B E sa...

Åh så sött kort vännen, detta kommer hon att älska att få!! :)
Så himla snyggt det blir med din nya "leksak" så många varianter du kan göra, jättekul!! :)
Kramar från Lena

Petra sa...

Jättefint kort, riktigt sockersött och helt underbart. Vilket flyt du har Lena, produktiv som bara den, men du har ju lite att ta ingen nu.
Kram
Petra

Lisan sa...

Verkligen sockersött vännen.
Låter så skoj när jag läser om era bonusbarn. Vi har inte heller några egna barn och får hålla tillgodo med våra vänners barn. Till två favis killar gör jag två armband på luffarslöjden på rehab. Skoj att göra dom glada. Halsbandet du fick av dom var verkligen fint och uppskattat kan jag förstå.
Ville titta in och kolla att allt var bra. Kramis från LIsan

Gertrud sa...

Ljuvligt Lena, det är så snyggt med Fleur De Lis. Pappret är perfekt och en söt fjäril. Idag har vi haft iskallt, vet du var våren är??? Kram kompis, Gertrud

Catharina sa...

Åh vilket sött kort till en liten prinsessa.Visst är de nya stämplarna och papperen från magnolia superfina.Jag gillar verkligen de söta hörnen som du satt i en ring runt bilden.
Ha en skön helg!
Kram catharina

Cattis sa...

Åh så gulligt och fint, ja du stämpeln är ju jättesöt.
Fiffigt med att sätta hörnen runt som du gjort :) Tack för det tipset.
Trevlig helg / Kram kram