tisdag 13 april 2010

Digi stamps

Hallojsan!

Jag har läst mig till att detta med Digi Stamps har blivit populärt. Är ni som jag lite nyfikna av er, så finns det massor av free stamps på nätet att hämta hem. Kan ju vara kul att testa eller hur. Jag hittade en lista med länkar till stämplar man kan ta hem. Här

Har ni tänkt på vad duktiga dom är på FK. Dom gör faktiskt människor friska där och är duktigare än alla läkare som finns. ( Läs detta med ironi)
Jag har varit sjuk i flera år nu och enligt läkarna så kommer jag nog aldrig att bli helt arbetsför igen. Men FK vet bättre. Den 7/8 så är jag frisk. Hurra, vad bra. Jag har något glädjande att se fram mot. Detta datum ska jag i alla fall anmäla mig på AF, som arbetssökande. Då spelar det ingen som helst roll hur många läkarintyg man har! Ja, ja, det är tur det finns duktigt folk, som kan se in i framtiden, hur det ska bli och vara,ha,ha.
Hoppas att solen skiner på er där ni befinner er. Här börjar solen titta fram. Så kanske man kan ta sig en mugg kaffe ute idag med.

9 kommentarer:

Britt-Inger sa...

Ja, jag har också sett att det är många som använder Digi Stamps...Tack för den sidan! Ska sätta mej ner och kolla om man lyckas på någe vis ;)
Ja, visst är dom duktiga på FK...Jag håller på med min, sista ansökning ang, sjukersättning men jag skulle bli förvånad om den går igenom...så jag står nog redan vid början av juli månad vid AF dörrar och är helt frisk.
Det är ju tragiskt att det har blivit som det har blivit...Människan är i dag inte värd något så fort det kommer en krämpa. Ställ dom vid ett stup och "putt" ner dom...typ...
Nä...vi tar oss en kaffe och går ut i solen och njuter att vi har då förståndet kvar ;);)
Ha en skön stund i solen.
Kram, Britt-Inger

Busan sa...

Hej vännen! Ja, det är för väl du har humöret kvar i alla fall. Ska inte skriva vad jag tycket och tänker om det hela mer än att det är sorgligt hur det har blivit och jag förstår det inte. Är glad för att du fått ett så supercoolt kort och så fin stämpel från din vän i Tyskland... och har sparat ner sidan - tack vännen! - med freebees så när vi någongång får köpt en ordentlig skrivare (för nu strular den igen.. pust) så ska det bli jättekul att prova.
Hoppas du har det så bra du bara kan idag och att du får någon mer mysig kaffestund i solen ute idag.
Varma vår-kramar
Busan

Ellis sa...

Det är rätt kul med digistamps, men jag måste alltid låta dem vila innan jag kan färglägga! =)
Tack för tipset!
Kramar

LenA sa...

Vilken tur att du är nyfiken av dig och att du är snäll och delar med dig av dina upptäckter, man bugar och tackar! Men som du säkert har märkt vid det här laget så är jag lite seg i svängarna ....men snart kanske jag också sitter där med några digi stamps, fniss!

Här kikar solen fram stundtals men det stämmer inte riktigt med mitt kaffesug så det får bli en kopp vid datorn!

Ha det bäst!
Kram, Lena

LenA sa...

Nu hade jag bråttom....eller också var ett försök att förtränga tanken på FK....!
Tänker på dessa s k handläggare som sitter där med ett papper framför sig och tar beslut som kan rasera en människas hela liv.....undrar vad dom tar för att kunna sova på natten!!!!
Tycker min dotter uttryckte det ganska bra "tänk om dom kunde jobba med mig istället för emot mig", tror säkert att dom allra flesta skulle bli friskare fortare då!
Kram

bili sa...

Tackar för tipset med digistamps. Måste kollas in och kanske testas :)

lk46 sa...

Lena, du är ju det goaste som finns! Tack söta rara du ett så underbart paket med många vackra sommerfugle jag fick idag! Jag blev alldeles galen och ville gå hem och pyssla! Min jobbar kompis ville åka med *L* Skyldig dig för albumet, ska jag skicka eller kan du vänta så jag kommer med pengarna?
Måste säga att det ju är j...... snällt av FK att se till att du blir frisk... tänk så duktiga de är::: Är de helt dumma i huvudet där som inte förstår! Man får vara så glad att man inte är sjuk! Kommer de hitta något jobb till dig också?????

Var rädd om dig vännen min och tusin miljoner tack!!
Massor av kramar från Lene

Catharina sa...

Visst är det skönt att det är vår ute nu.Synd bara att man inte har möjlighet att sitta ute .Men det kommer väl förhoppningsvis fler fina härliga dagar framöver.Jag förstår din frustration över Fk.Jag har själv haft stora problem med dem som jag nu nästa vecka ska tvista om.Ha en forsatt skön vecka !
Kram Catharina

Busan sa...

Hej vännen och tack för hjälpen! Du har ju mycket mer koll än jag på detta med scrapbooking så du har ett jättebra förslag så jag gör så och provstämplar först och ser hur det går. Det kan ju bå bra! :) Är sol här idag också - fjärde dagen tror jag idag och redan 6,5 grader ute och inte ett moln på himlen. Är så skönt!!!
Är så glad dagarna går så du snart ska få bli av med eller byta gips så det går framåt för dig. *hjärta* Hoppas du får en härlig dag!!!
Varma vår-kramar
Busan