torsdag 18 februari 2010

Kort 5 till Lenas utmaning

Hej på er!
I går kväll gjorde jag ytterligare ett kort till Lenas färgutmaning. Det är ett mycket enkelt kort. Det är en stämpel som jag klippt i 4 delar. Motivet är stämplat med en grön Distressdyna och sedan embossat med clear embossingpulver. Glittrar fint om kortet, men det är svårt att fånga på bild.Jag har monterat motiven på 3d kuddar för att få lite djup på kortet. Fjärilarna har fått lite färg med promarkers.Ha en bra dag.


12 kommentarer:

Lena B E sa...

Åååh så vackert kort med en mycket vacker stämpel, såå läckert Lena!!
Verkligen ett snyggt kort!!
Tack för detta bidrag.
Jag hörde en fågel viska att det kommer flera, sååå spännande!!
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Lisan sa...

Ååhh så underbart kort. Det slog mig med häpnad vill jag lova. att du fått till det med promaker pennerna med så fint. Super bra vännen. Jag ligger efter med mina recept så jag får nog pausa med bidragen till Lena BE, tyvärr.
Ha det så bra, kramis från Lisan

Andrea sa...

Oh Lena, a very wonderful card! Luv the color and the design!
Many greetings
Andrea

Busan sa...

Oooh så vackert!!! Vilken idé att göra så här... detta är så snyggt!!! Duktig du är!!!
Ska försöka ta lite foto på något kort till Lena BE:s utmaning men blir inte så mycket pysslat nu under OS så tror inte det blir fler än de jag redan har gjort. Är man sport-fåne så är man... hi hi... :D
Hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart igen!
Varma vinter-kramar
Busan

zornitsa sa...

Att göra kuvert av gamla papper är ett bra sätt att bli av med en del :) Jag skulle kunna gissa att det var det första kortet du skulle gilla mer precis som du skrev :)
Vackert kort du har gjort :)

Gertrud sa...

Ett mycket vårligt kort, kul att dela in i 4 delar. Vackra fjärilar, snyggt med texten och noterna bakom.Ha det bra, vi hörs. Kram Gertrud

mia sa...

Vilket fantastiskt vackert kort du gjort!!! Man bra längtar efter våren när man ser det!!
//mia

Ellis sa...

Vilket tjusigt kort du har gjort! =)
Kram

Petra sa...

Tycker det är ett jättefint kort. Lite annorlunda mot att alltid använda "motivstämplar". Eller ja, du vet vad jag menar.
Gillar färgvalet.
Kram o trevlig helg.
Petra

LenA sa...

Bamsekram och tusen tack för den vackra asken! Har haft fullt upp med att hjälpa sjuka barnbarn och deras föräldrar så det har kliat i fingrarna innan jag kunde sätta mig här och få tacka dig!Den är så fin så jag hittar inte ord!Du är fantastisk som kan skapa något sådant!Tack igen!
Kortet som du har gjort ger faktiskt vårkänslor, de enda jag har för tillfället för här plumsar vi i nysnö igen!Jag har faktiskt knåpat ihop ett kort till LenaBe:s utmaning men det ska jag lägga upp senare i helgen...först ska jag njuta av din gåva!
Kram

Cattis sa...

Vilket härligt vårkort, jättesöta fjärilar, förstår att det måste gnistra fin om dem :) Riktigt riktigt fint..
Vill även passa på att önska en trevlig helg/ Kram kram

lk46 sa...

Stilrent och vackert kort!
Lena, jag måste bara få säga detta... så underbart vacker en ask du gjort till LenA, helt otroligt! Du är så duktig vännen vet du det?!
Ha en härlig dag i snöyran! GRRRR
Kram lene