söndag 10 januari 2010

Kalender Del 2

jag satt och gjorde ytterligare några sidor till min kalender igår. Det är riktigt roligt och lite lagom pyssel att ta till lite då och då.
Idag är det bra mycket mildare här än det varit i veckan. Bara någon minusgrad och ingen sol. Kanske kommer mer snö. Tycker jag att vi fått så det räcker, men det är bara att gilla läget.
Önskar er alla en bra söndag.
FebruariMars


April

myspace comments
Hugs Comments

11 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så fina kalendersidor! Härliga "våriga" färger. Kanonfint! Nä, mer snö vill vi väl inte ha ;)
Kram på dig vännen /Hanna

Gertrud sa...

Så fint du har fått hemma hos dej, supersnyggt. Min blogg börjar bli mossig så jag får nog också göra något. Vad fin din almanacka är men det ska min också bli( ler). Det är ju viktigt att ha en sådan för annars kan man missa någon dag i födelsedagskedjan, eller? Jag tror att det var någon som fyller år imorgon men jag har glömt vem det var, hm. Idag har jag pysselstädat och det var välbehövligt så just nu har jag ett renblåst skrivbord, hur länge det nu varar. Kram gumman från Gertrud

Busan sa...

Vad fin sida du har fått med äggen och fåglarna - vilka färger!!!
Och sedan din almanacka - så fina dina de är!!! Gillar dem massor och duktig du är!!! Du får till färgerna kanon... och stämplarna är ju så söta så ja, riktigt ögongodis!!! :)
Håller på med ett födelsedagskort här men har kört fast.. blir ännu trögare i huvudet med förkylningen men har katterna att gosa med mer istället så det går ju bra ändå. Och imorgon är det din dag... :D Ha det så bra du bara kan så länge!!!
Varma vinter-kramar
Busan

lk46 sa...

Den är så snygggg Lena. Och visst behöver man en sån....Som Gertrud sa, man kan ju missa någon som fyller år annars...*L*
Ha en underbar dag i morgon vännen!
kram lene

Ellis sa...

Vad fina dina andra sidor är! =)
Kram

Lena B E sa...

Wow så fina sidor du har gjort!! Kanon vännen!! :D
Jag har precis börjat på min, men den kommer att få stå i skamvrån hihi... om jag jämför med din kalender, för jag tänker inte lägga ner så där mycket jobb på min. Jag har den jag gjorde i fjol i färskt minne och den höll aldrig på att bli klar. Näpp enkelt får det bli här, jag är så less efter den förra sååå!! Sällar mig till Gertrud och Lene, en kalender kan ju vara nödvändig särskilt eftersom jag är så glömsk. hihi ;)
Ha det så toppenbra vännen! :)
Kramar från Lena

Anonym sa...

Men vad duktig och flitig du är med kalendern! Blir jättefina albumsidor!!! Dröjer nog ett tag innan jag gör nån ny kalender, blev så less på den jag gjorde till mina föräldrar i fjol, men jag blev ändå nöjd med den. Nu håller jag på att altra en kartong som deras kalender ska vara i, för nu gäller den ju inte längre.

Hoppas du får en fin måndag och med inte allt för många kalla grader och att solen tittar fram lite!

Många kramar från Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilken kalender du kommer få, du är så himla duktig och jag gillar verkligen det som du skapat:) Å du jag tycker inte alls att du är tjatig min vän, jag blir JÄTTEGLAD och JÄTTESTOLT över att du tycker om det som jag gör:) SÅ TACK SNÄLLA för dina ord hos mig:) Önskar dig en underbar måndag och vecka och ta väl hand om dig:) Kramis från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

Ja må hon leva, ja må hon leva ut i 100 år!
Grattis vännen, hoppas din dag blir helt underbar!
massor av kramar från Lene

Petra sa...

Grattis kära Lena! Hoppa du får en riktig toppendag.
Idag är det ju du som ska få presenter och vad hittar jag i min brevlåda idag? Du är ju för go. Tusen tack min vän, tankarna började gå igång direkt hur jag ska gripa mej an detta. Har ju haft scraptorka länge nu, men det kanske släpper nu. Visar givetvis sen när jag är klar.
Tack än en gång:D.
Kramar
Petra

Petra sa...

Hur gör man för att ladda ner själva kalenderbiten? Fattade inte riktigt det stod download på flera ställen.
Kram igen.
Petra