fredag 29 januari 2010

Åh vad vackert!

Idag blev jag så överraskad och glad när jag hämtade in posten.I lådan låg ett väldigt vackert kort från Susanne. Tack vännen, du har gjort min dag!
Titta här så vackert kortet är.


Kylan fortsätter. Det var runt 20 grader minus i morse och så mycket snö som vi har nu, är längesedan det var. Solen skiner idag och det är väldigt vackert, när man kollar ut genom fönstren.
Ha en trevlig helg.
Kram från Lena och Tack Sussie.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Varsågod vännen! Vad glad jag blir att du gillade kortet och att det var dina färger! :-) Visste inte det så det blev väldigt lyckat. :-)
Ber om ursäkt att det kom lite sent, men bättre sent än aldrig...! ;-)

Tack för ditt besök inne hos mig idag, kramen värmer mycket ska du veta! :-)

Hoppas din fredag är bra trots kylan, vi har samma temperatur här uppe idag men solen är iallafall framme och det är dimma på havet, riktigt vintervackert.

Ha det gott vännen och en stor kram från ett vinterkallt Norrland!

Lena B E sa...

Ååååå så vackert kort du fått av snälla och duktiga Sussie!!! Det är helt otroligt fint och med hennes favorit swirlstämplar!! Underbart vackert!!
Ha det bäst, trevlig fredagskväll!
Kramar från Lena

Gertrud sa...

Hej Lena, vilket fint kort du har fått av Sussie. Jag har tänkt på en sak, visst har brevbärarna fått mycket mer att göra pga. oss kortmakare. Så flitiga som vi är, men vi ser ju till att de har jobb. På tal om vintern så sa du ett sanningens ord, det är vackert innifrån. Ha det bra kompis, puss o kram, Gertrud

Busan sa...

Förstår du blev glad vännen - kortet är så vackert!!! Duktig Sussie är!!! :)
Hoppas du har det så bra du bara kan idag - tänker på dig men har legat själv men är okej just nu. Hoppas så du har det så bra som möjligt och att du får någon mysig pysselstund igen snart.
Är minus 9 grader här och en hel del snö här med. Har börjat längta efter våren här och några veckor till bara så är den på gång. :D
Varma vinter-kramar
Busan

Riet sa...

What a beautiful card Lena.

Hugs Riet.xx

Anonym sa...

Åh, så fint kort du fått! Jättemycket läckert har du hunnit göra sista tiden! Vilken tur att man kan gå bakåt och titta så man inte missar något när man inte har tid att blogghoppa :) Tack för all inspiration! Kram

Cattis sa...

Åh kortet är ju så underbart, förstår om du blev glad :)
Passar på att önska en trevlig helg medans jag ändå är här..
Kram kram

Lillsnörpa sa...

Vilket Fint kort! Förstår att du blev glad! /Lillsnörpa