lördag 14 november 2009

Lördag

Hej på er!
Jag har gjort ytterligare ett kort till Sussies utmaning.

Färger, blått, vitt, silver och rosa. Papper från Maja Design.
Jag har hittat till House of Inspiration där det är CC i helgen. Gjorde ett par alster till utmaningarna där i går kväll. Nu ska jag fortsätta och jag hoppas att jag får inspiration att göra ett par alster till under dagen.
Ha en jättebra lördag och helg.


8 kommentarer:

Viddan sa...

Så fint kortet blev i de färgerna! Ha en trevlig helg! Kram, Lena

Gertrud sa...

Hej Lena, vilket fint kort du har gjort. Du är så flitig och gör så fina saker. jag ska försöka hinna ett kort idag. Kram Gertrud

LenA sa...

Jättefint kort,så läckra färger och hÄnglan är så himla gullig!
Skulle vilja påstå att du är flitig som en myra men det är bra för då får man något fint att vila ögonen på!
Hos oss är det helt andra aktiviter som gäller i helgen, vi har mellan o mini(2 av barnbarnen) här över natt och det kräver en hel del energi vill jag lova.
Ha det bäst!
Kram Lena

Busan sa...

Hej vännen och så fint du gör - du blir bara bättre och bättre!!! Håller själv på med mina julkort men de är inte alls så här fina. Det är så mycket tankar som far hit och dig och jag får ingen riktig pysselro. Ville bara säga hej och att jag är klar med Sussies utmaning i alla fall!!!
Hoppas du har det så bra du bara kan och tänker på dig.
Var rädd om dig!
Varma höst-kramar
Busan

Pernol sa...

Jättesnyggt kort!!! Du är så flitig! Själv är jag nöjd om jag hunnit göra ett kort under en dag/kväll. Jag förstår inte hur du hinner med allt?!

Ha en bra söndag!
kram Pernilla

Anonym sa...

Hej vännen! Så supersött julkort till utmaningen!!! Fina papper, dekorationer och stämpeln är jättesöt! Visst är det riktigt kul med otraditionella färger när man väl kommit igång?!! :-)

Har varit på julfest/pysselträff hela dan idag med godmat, julmusik, julklapp och naturligtvis mycket pyssel, jätteskoj!!! :-)

Ha det gott vännen!

Kramisar Susanne

Marie-Louise sa...

Jättefint julkort, det är ju faktiskt lite kul med alla kort som inte går i de traditionella julfärgerna! Stämpeln är jättefin! (sa jag i förra kommentaren med tror jag :) ) Kram kram

Lena B E sa...

Oooh så vackert julkort!! :) Den stämpeln är ju bara sååå himla gullig!! Dom är väldigt fina årets julstämplar hos hänglar & stänglar. Hoppas du har det bra och myser allt vad du orkar nu!! :D
Så flitig du är som hunnit med 2 utmaningar till CC´n. Jag håller med LenA att du är flitig som en myra!! :) Ha en fortsatt underbar helg. Kramar från Lena