onsdag 4 november 2009

8000 besökare

står min besöksmätare på just nu, så roligt! Vädret har varit allt annat än roligt idag. Blåsigt och väldigt kallt. En och annan snöflinga har det kommit med,burr! Då är det gott att sitta inne och dricka kaffe och pyssla. Jag fick för mig att plocka fram distresserna idag. Är i alla fall över ett år sedan jag gav upp försöken att måla med dom. Fick för mig att göra ett försök att måla med dom och tänkte..tålamod Lena..tålamod,ha,ha. Satte en klocka på en timma och tänkte, nu ska jag pilla med ansiktet på hÄngelflickan en timma. Ja då, det gjorde jag. Men någon söt hÄngelflicka liknade det inte när jag var klar, mer en gris i färgen,ha,ha. Så den hamnade i paperskorgen och några fler försök blev det inte.
Tog fram en stämpel jag köpte på mässan i Göteborg i stället. Ett litet gulligt Luciatåg, köpt hos PRICKIFORM och fick till detta kort.


Ha det gott alla!

9 kommentarer:

Pysselmaja sa...

Oj, oj så fint du gör=)
Nu har jag skaffat mig en egen blogg.

/E

Gertrud sa...

Ett fint litet Luciatåg. Snygga papper i bruna toner.Ett lite ovanligt Lenakort, jättefint. Kram Gertrud

LenA sa...

Härligt kort, stämpeln är jättesöt och med tanke på det murriga vädret idag så känns färgerna helt rätt! Superfint!
Tyvärr har våra änglar inte landat än, men den som väntar...osv!
Kram Lena

Busan sa...

Så sött ditt kort blev!!! Stämplen är jättesöt och färgläggningen också. Papperna och kompositionen super!!!
Hm... jag tycker du färglägger fint... men har förstått att du inte är helt nöjd själv. Jag har aldrig provat något annat än MCP/gamsol och akvareller men vilket tycker du är ROLIGAST att färglägga med? Akvareller är ju det jag kan ge tips om. Gamsol/MCP har jag provat och använder ibland bara och jag har inte ens provat distresser, promarkers och allt annat som finns... Men undrar du något om akvarell så lovar jag svara och hjälps så gott jag bara kan!!!!!!!! Jag tycker ju att du färglägger riktigt fint så hade jag varit dig hade jag ju inte brytt mig om att ändra något alls... men det är ju viktigt du känner dig själv nöjd också... ja, det är lite klurigt!!!
Förkylningen är bättre men jag måste vänja mig vid att jag är förkyld mer eller mindre alltid men verkar ha svårt för det. Hör ju ihop med utmattningen att jag är så infektionskänslig men verkar ha svårt att vänja mig. *rodnar* Humöret är bra och kan inte vara annat efter ditt paket igår - är så SUPERGLAD och går här och småler för mig själv så min man skrattar till och från... hi hi... Har inte fått till något till utmaningen idag heller. Vet inte vad som hänt men har kört fast här så får nog försöka göra något annat imorgon i pysslet så jag kanske kommer loss igen. Får se vad det kan bli.
Hoppas du får en så bra dag du bara kan imorgon och att vädert blir bättre. Är snö här!!!!
Varma höst-kramar
Busan

Lena B E sa...

Åååh så himla fint!! Jättesött luciatåg & snygga papper!! Du är sååå otroligt duktig vännen!! :D Det där kortet passar ju också i Sussies utmaning. :)
Ett tips bara. ;)
Stort GRATTIS till alla besökare, vá roligt!! :D
Ha det så bra och dröm sött.
Så hörs vi i morgon kanske.
Kramar från Lena

Pernol sa...

GRATTIS till alla 8 000 besök!!!

Vilket fint julkort du har gjort! Väldans fint luciafölje och fint också med alla dekorationerna.

Får man fråga vad du använder att måla med? Är det akvarellfärger eller vad? *nyfiken*

kramelikram Pernilla

Marie-Louise sa...

8000! GRATTIS! va kul! Ditt kort är som vanligt jättefint, stämpeln med luciatåget är kanon! Gillar snöflingan också! Ta hand om dig, kramizar!

Lena B E sa...

Tack så mycket för dina supersnygga swapkort och goda recept!! Jag har inte prövat recepten än men det ska jag göra någongång. Ha det så bra.
Kramar från Lena

Ellis sa...

Jättefint kort och fin stämpel! =)
Kramar