onsdag 23 september 2009

Tävlings bidrag

Hos Scrapparazzi pågår en tävling. Man ska göra ett kort eller LO.
Vilka är då villkoren i den här tävling? Jo, man måste använda orange (det är höst), någon typ av bling, spets och minst 3 blommor. Dessutom måste det synas att du har inspirerats av skissen, du får självklart vrida och vända på den.

Senast den 30 oktober vill dom ha bidraget.
Det är denna skissen man ska skapa efter.

Jag har gjort ett kort. Orange är inte min favoritfärg. Men jag jobbar på att lära mig tycka om färgen. Gillar egentligen inte rosa heller, men på kort tycker jag det är fint.


Ha en bra onsdag.

13 kommentarer:

Gertrud sa...

Jag håller på tummen. Kram Gertrud

LenA sa...

Om jag får utse en vinnare så blir det du!
Superfint kort, gillar det massor!
Kram

Erica sa...

Super fint. Tycker verkligen du har lyckats. Fått med allt och gjort en underbar tolkning av skissen. Lycka till. Blev lite sugen faktiskt.

Måste säga att du har gjort massa snygga julkort också. Helt underbara. Blev stört kär i James. Förstår om du inte tröttnar på honom :)

Kram Erica

Erica sa...

Super fint. Tycker verkligen du har lyckats. Fått med allt och gjort en underbar tolkning av skissen. Lycka till. Blev lite sugen faktiskt.

Måste säga att du har gjort massa snygga julkort också. Helt underbara. Blev stört kär i James. Förstår om du inte tröttnar på honom :)

Kram Erica

Marie-Louise sa...

Gillar massor! Du har verkligen fått till höstkänsla här. Kanonfina papper och stämpelmotivet är så sött! Stor kram! (Och lycka till såklart!)

Li@n sa...

Men oj...vad mycket fint du gjort. Blev helt tagen av ja allt du gjort men jag blev särskilt förtjust i den bruna Jultagen.

Ha det bra så ska jag fortsätta att kika runt i ditt trevliga krypin.

Kram kram från
Lian
90 minuter nordost om V-mo

Lena B E sa...

Mmmmm helt underbart!! & i din älsklingsfärg och allt hi hi... ;)
Jag bara retas med dig, vet ju att du inte tycker om orange. Men kortet är fantastiskt fint!! Så sött stämpelmotiv & jättefina dekorationer!! Lycka till i tävlingen, jag ska hålla tummarna! Ha en bra dag. Kramar från Lena

Pernol sa...

Ååååå vilket fint kort!!! Jag tycker orange är en fin färg!!!! Speciellt på hösten. Jag har t .o.m orangea panelgardiner i vardagsrummet. De trivs jag med!

Ha det gott! Och du..... jag håller tummarna för dig!
kjaaaaam Pernilla

Lena B E sa...

Vill önska dig en jättetrevlig helg också! Hoppas nu att ni får bra väder och att ni får det riktigt trevligt i helgen!!
Ha det så bra vännen! Vi hörs till veckan. Kramar från Lena

BellaMio sa...

oh, tycker du har lyckats jättebra!!! Syns inte alls att du inte gillar orange!

Tack för din supergulliga kommentar till mig inne hos Pysseltagen!! Du må tro att jag blev glad :)

Kram Kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Helt ljuvligt UNDERBART I LOVE IT du har lyckats KANON BRA tycker jag:) Håller tummarna för dig:) Tusen tack snälla du för besöket hos mig och din kommentar:) Jag lovar dig jag har misslyckats många många gånger med det jag har pysslat med å mycket papper har jag klippt sönder!!!
Men jag är lite så att om jag inte är nöjd så provar jag jätte gärna flera gånger tills jag får det som jag vill. I bland så hjälper det och i bland så får jag helt enkelt bara ge upp så är det!!!! Ha en toppen fredag och helg å sköt om dig kramis i massor från lilla vännen Inger:)

lk46 sa...

Vilket underbart kort... JAG gillar färgerna, de är så vackra!
ha en trevlig helg!
kram lene

Busan sa...

Hej vännen! Men så fint kort du har gjort - det måste du ju kunna vinna på!!!!! Och jag ser allt att du har dina fina fjärilar på - de är så fina!!! Och vilken bling - WOW!!!
Hur är det med dig? Hoppas så att du har det så bra som du bara kan och att du har en mysig helg. Tänker på dig ofta än om jag är dålig på att höra av mig i mellanåt men försöker vila massor nu och komma tillbaka. Så då blir mina vänner och pysslet lidande men hoppas kunna ta igen det snart.
Hoppas du är jättenöjd med kortet för det är så fint - du har verkligen lyckats igen!!!! :)
Var rädd om dig och ha det så bra du bara kan!!!
Varma höst-kramar Busan