söndag 6 september 2009

Hemma igen

Hej på er bloggvänner! Nu är man hemma igen efter några dagars vistelse i Mölle. Åkte i torsdags och kom hem idag. Vi har haft några trevliga dagar där tillsammans med goda vänner. Vädret har dock inte varit det bästa. Det har blåst kraftigt och stundtals så har regnet vräkt ner.
På nervägen var jag och hälsade på Inger på Pysseltagen.Så trevlig och en underbart mysig liten butik har hon, med stort utbud. Fanns massor som man skulle vilja ha där.. Fick med mig en kasse hem i alla fall. Med lite snygga mönstrade papper och en hel del cardstock och blommor. Det är härligt att komma in i en scrapbutik och kunna känna och titta på sakerna. Det är en viss skillnad än att köpa på nätet. Jag är i alla fall jättenöjd över besöket där. Något pyssel har jag inte sysslat med i helgen. Men kan visa er ännu ett julkort jag har gjort.

Även denna stämpel köpte jag från Motivet förra året. Tycker den är så söt.
Ha en bra fortsättning på söndagen. Nu ska jag packa upp och sortera mina nya papper och blommor.

9 kommentarer:

LenA sa...

Så skönt att få en förklaring på din frånvaro, har saknat dig!
Julkortet är jättefint,söta detaljer! Stämpelmotivet har jag aldrig sett förut, hur gulligt som helst!
Kram

Gurkiss sa...

Himla fint :)

Kram Gurkiss

Riet sa...

What a beautiful card Lena,i love the image and papers.

Hugs Riet.x

Pernol sa...

vilket fint julkort!!! Stämpeln är hur söt som helst!

kjaaaaam Pernilla

pysselninjangittan sa...

så söt stämpel :-)
hm...du kunde ju hojtat om ditt besök. en annan bor liksom ett stenkast från Mölle ;-)

Marie-Louise sa...

Låter som att du haft en trevlig minisemester! Jättefint julkort, stämpeln är urgullig!! Vill fråga....Vad stämplar du upp dina motiv på? Jag färglade ett motiv från dig och gillar underlaget :)
Ha det så gott! Kram

Busan sa...

Oooh - lyckos dig som varit på Pysseltagen!!! Jaaa, det är skillnad att vara i en butik och se och känna på material osv i verkligheten mot på nätet... och så härligt du har lite nya saker att pyssla med!!! :) Har själv en del julpapper jag fick i fjol som jag inte börjat använda för när jag fick dem var jag redan klar med det årets julkort. Så det blir lite "nytt" i år ändå!!! :)
Du får se om du får användning av receptet - var bara så kort att skriva ner att jag tänkte jag skickar över det så du kan se själv hur man gör. Hade inte orkat själv och hoppas ni får en mild höst så ni hinner äta upp alla tomaterna innan frosten kommer!!! :D
Tack för allt beröm - det värmer så. Detta julkort du gjort är jättefin och håller med att stämplen är så söt - fast det är alla du visat!!! ;)
Ha det så bra du bara kan!!!
Varma höst-kramar Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Åh så jättefint julkort!! :)
Jättegullig stämpel, hur söt som helst!! :)
Så kul att höra av dig & att ni hade det trevligt i Mölle.
Roligt att få höra vad du hittade på den där scrapbutiken!! ;)
Tittade in en snabbis bara, nu måste jag vila. Ha det så bra och hoppas du klarar dig från förskylningen!
Kramar från Lena

Petra sa...

Oh vilket fin julkort. Så milt i färgerna och stämningsfullt.
Håller med dej om att det är roligare att känna o kunna se det man ska köpa. Har köpt cardstock på nätet några gånger, det gör jag aldrig om. Blä, vilka färger jag fick, såg inte alls ut som på bilderna. Framförallt papper kan inte köpas på nätet om man inte haft papperet innan o vet exakt hur det ser ut.
Ha det gott.
Kram Petra