fredag 14 augusti 2009

Trevlig helg

vill jag önska er alla. Tack för alla goa kommentarer jag får.Dom värmer så ska ni veta. Ni är guld värda.Jag fick hem lite nya papper idag. Magnolia har gjort en egen pappersserie " Lazy Summer Day´s heter dom. Är en härlig kvalitet på pappren och milda fina färger är det. Ni som inte sett, kolla på dom. De finns hos Pysseltagen bland annat.
Jag gjorde ett lite romantiskt kort för ett tag sedan. Såg att jag glömt lägga ut det här. Så nu ska ni få se det. Kanske ett passande kort till bröllop ( vad säger du Annelie?), dop eller något sådant.


Pappret på kortet och den vita rosen är från Melissa Frances, pärlpins från Maya Road,vita blommor från Prima, halvpärlor,små rosa rosor och rosenknoppar, ett vitt hjärtband,ett vitt lite bredare band till rosetten, blad utstansade på grodan, är det som jag använt.
Så här ser det ut när Taget är urdraget ur kortet.9 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att du gjort ett jättegulligt kort (som alltid)Men det där med bröllop får vi nog titta i stjärnorna efter.Dop blir det iallafall den 5 sept ,dom skrev inbjudningskort i går.
Ha en go helg !!
Kram//Svägerskan Annelie

Petra sa...

Kanonfint kort som skulle passa utmärkt som bröllopskort.
Ha en skön helg.
Kram
Petra

Gertrud sa...

Hej Lena, jamen det är ett helt fantastiskt, underbart vackert kort. Såå romantiskt med den vita hjärtkanten och de andra fina detaljerna. Kram kompis. Gertrud

Riet sa...

Ohh wowww Lena,what beautiful,i love the papers and colours.
So gorgeous details.

Hugs Riet.x

Anonym sa...

Ett underbart, härligt, romantiskt kort! Blomdekorationen är helt fantastiskt vacker!
Kram och trevlig helg /Hanna

Busan sa...

Så fint du har gjort Lena!!! Det är så romantiskt och ljuvligt... passar ju utmärkt till bröllop.
Ha en fin helg så hörs vi senare. Var rädd om dig och tack för all uppmuntran och snälla kommentarer - de gör att jag orkar kämpa.
Sommar-kramar Busan

Lena B E sa...

Hej vännen!
Åååååh så vackert!! Så romantiskt i underbara papper med milda fina färger, och vilka ljuvliga dekorationer sen, blommstergruppen är helt underbar, rena brudbuketten ;)!!
Ha en härlig helg och må så bra.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Å här fanns det fina kort sedan sist du pysslar på du med:) HELT UNDERBART VACKERT både detta kortet och det under du är så himla duktig på att få det till. STORT TACK själv för dina fina goa ord hos mig blir jo så himla GLAD ska du veta och alltid trevligt när du har hälsat på:) Trevlig söndag kväll på dig och hoppas att du får en underbar vecka, kramis från lilla pyssel Inger:)

Pernol sa...

Ååååå så vackert kort!!! Väldigt romantiskt och bedårande! Ljuvliga färger och söta dekorationer! Måste kolla in dessa papper!
Ha en bra vecka!

kjaaaaam Pernilla