måndag 3 augusti 2009

Fler VintagekortJag gjorde för ett tag sedan ytterligare två vintagekort. Nu har de förhoppningsvis nått sina mottagare.
Sommaren fick ett hastigt slut igen. Igår kväll började det regna igen och idag bara öser det ner. Var till sjukhuset och inget papraply hade jag med mig. Så jag var ordentligt blöt och frysen när jag kom hem. Pysselväder är det i alla fall och jag ska börja ta tag i min spillpappers låda. Ha en bra måndag. Kram Lena

9 kommentarer:

Linda Horn sa...

Vad ska jag säga?????? Tack känns så oerhört fjantigt i jämförelse med din omtanke, det arbete du lagt ner!!! Tack, tack, tack snälla rara söta....... ja det finns inte ord tillräckligt!!! Jag blev såååå glad! Om det inte hade varit för dig, och din vän Gertrud, så hade lådan varit tom idag med!

Kortet är underbart vacker, det ska helt klart få en hedersplats i pysselhörnan! Tack, snälla!

Kraaaaam!
(PS: Såg nu att du bor i Värnamo?! Varje gång jag åker ner till bror och far, så svänger vi av i Värnamo - de bor i Rydaholm. Där bodde jag med några år, men det är länge sen nu.)

Linda Horn sa...

För att lägga in din signatur, ska du kopiera in koden, gör så här:
Gå till layout-läge, tryck på fliken "inställningar”, tryck på underflik "formatering", gå längst ner på sidan, tills du ser rutan "mall för inlägg". Där klistrar du in koden. Sen finns den där varje gång du väljer att skriva ett nytt inlägg, prova får du se! Du behöver bara trycke ner koden några snäpp innan du börjar skriva!

Lycka till! Skrik till igen, om du inte får det att fungera.

Busan sa...

Hoppas du hunnit värma upp lite efter den regniga turen idag. Regnar här med men jag har fördel som kan hålla mig inne idag. Har motionscykel så jag har i alla fall fått gjort lite träning där som jag ska så kan känna mig lite nöjd ändå... :)
Funderar så på att göra en sån här ask med till spillbitar men får idag först och främst göra i ordning några kort som ska skickas nu i veckan. Det är inte lika kul men helt nödvändigt!!! Är så glad att denna regniga sommar i alla fall har inneburit att vi får pyssla massor!!! :)
Regniga sommar-kramar till dig och ha det så bra du bara kan!!!
Busan

Busan sa...

Alltså jag är så glömsk!!! Skulle ju skriva och berätta hur fina jag tyckte dina kort du gjort är men det glömde jag ju helt!!! *rodnar* Ja, de är sååå superfina och du är riktigt duktig!!! Gillade allra mest de fina blommorna - de lyste upp allt massor och blev pricken över i. Sommar-kramar igen! Busan

Lena B E sa...

Åh så fina kort du gjort igen!! & papperslådan är ju kanon!! En sån skulle jag också behöva ha, men vart ska jag ställa den, jag har bara en 80 cm bred Billyhylla från ikea till mina scrapsaker och den är proppfull + att jag har några kartonger på golvet med papper i, som inte får plats nån annanstans.
Så det är trångt må du tro. hi hi..
Kramar från Lena

Pernol sa...

OMG så snyggt!!! Helt makalöst!
Tack för att du vill vara med i min blogcandy! Lycka till!

kram Pernilla

Gertrud sa...

Lena, detta ÄR din stil. Dom är så snygga. Grattis även till mottagarna som har fått dessa kort. Kram Gertrud

Marie-Louise sa...

Jag håller med Gertrud....du är bäst på den här stilen! Toppenfina kort!!! Stor kram till dig!

Lilla Pyssel Inger sa...

Du behöver inte alls gå i någon Inger skola du gör hur vackra saker som helst:) VILKA SUPER FINA KORT VINTAGE STILEN ÄR MIN FAVORIT OCH DU HAR LYCKATS PERFEKT:)Tack snälla för dina fina ord hos mig det värmer ska du veta:) Ha en riktig bra dag och sköt om dig, kramis från lilla pyssel Inger:)