tisdag 4 augusti 2009

Ännu en kortlåda alá Hanna

Jag har gjort ännu en kortlåda. Den ska mina swapkort bo i tänkte jag.Pappren fick jag hem idag. Tyckte inte alls om dom. Men till denna låda passade dom tyckte jag.Dom är från Jillibean Soup och köpta hos Designat.

Kortet ni ser i lådan ser ut så här. Hänglarflickan på nyckeln är mycket söt tycker jag. papper även här från spillbitslådan. Ni ser det hjälpte att få fram pappren på skrivbordet. Nu använder jag dom. En hel del av dom har legat i papperspills lådan i flera år och den svämmade över nu.

7 kommentarer:

Busan sa...

Börjar bli lite tjatigt - men så fint du har gjort!!! Papperna passade ju jättefint på kortlådan och nu börjar jag förstå vad mycket olika man kan använda den mallen till - massor med andra ord!!! :)
Kortet är bara så fint också - jättefina färger och allt!!!
Sommar-kramar
Busan

Gertrud sa...

Hej Lena, jag tycker att lådan är så läcker. Snyggt med uddkanten runt lådan. Jag gillar färgerna och stämpeln på kortet. Jag ska göra en låda till för spillbitarna så de kommer upp i ljuset. Kram Gertrud

Lilla Pyssel Inger sa...

Lådan är SUPER FIN och så är korten du har gjort också:) Vilken kanonide och vilket bra sätt att använda spill bitar på! Tycker du är så himla duktig:) Ha en underbara dag, kramis från lilla pyssel Inger

Lena B E sa...

Wow lådan är supersnygg!! Och kortet är helt underbart superfint!! Joo du, man kan hitta mycket roligt i spillbitslådan hi hi... ;) Åh så fin signatur du har skaffat, den är jättefin. Jag ska försöka skaffa en ny jag med, tycker min är för stor som den är nu. Ser att du fått in text och bilder lite blandat nu, jag visste väl att du skulle lyckas!! :) Så fint det blå kortet är också! Och kaninerna är så himla gulliga, kan du inte skicka hit en? ;)
Ha en härlig dag min vän.
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Hej på dig igen min vän :)
DU HAR NÅGOT ATT HÄMTA HOS MIG, sköt om dig och ha en riktigt trevlig kväll. Kramar från Lena

Erica sa...

Jag förtsår inte hur du hinner med och göra så massa helt fanstatisk vackra saker.

Lådorna är jätte fina. Kul att ha något fint till sin kort. Blir en hel del :)

Och vintage korten och det blå är bara så underbara. Gillar massor.

Ha det gott!
Kramar Erica

Busan sa...

Hoppas du har det bra på terapin idag - så bra du kan i alla fall. Vet ju inte om du är sjuk eller om du jobbar där... men hoppas så att det går bra i alla fall och att det inte regnar när du ska hem som det gjorde för några dagar sedan.

Har mailat dig min adress nu så kommer den inte fram får du hojta till! :)

Är SOL här idag så ska göra mig färdig nu så vi kan gå ut lite i det fina vädert idag - gäller passa på än om jag längtar efter att pyssla samtidigt. Men man kan ju inte göra de sakerna samtidigt så idag väljer jag solen en stund! :) Migränen är äntligen över vilket är så gott!!!
Var rädd om dig och tack för all inspiration du sprider!!!

Sommar-kramar o ha en bra dag! Busan