lördag 14 mars 2009

Muffins är gott!


Jag såg ett så himla fint minialbum med recept på mässan i Göteborg. Nu har jag gjort ett försök att göra ett själv. Blev inte lika fint som det jag tittade i, men det får duga. Har använt papper från BG marrakech serien till insidorna. Framsidan är Kaiser Craft Old World , tycker mycket om dom pappren med sina murriga härliga färger. Ha en bra dag alla. Kram

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket underbart fint album!!!! Gillar det vekligen supermycket. Om det var så att jag kunde baka så skulle jag göra ett jag med ;)

Gertrud sa...

Det måste vara MINST lika fint som det på mässan. Underbart fina papper och dekorationer. Superbra!
Kram Gertrud

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Lena:) Vad roligt att du hittade till min blogg och vad GLAD jag är över att du tyckte om dom saker som finns där:) Man blir självklart alltid glad när någon tycker om det man gör så är det jo. Men här fanns det jo massor med inspiration och fina saker med jag är full av beundran över dina saker. Ditt album var hur fint som helst! Välkommen tillbaka till mig och en riktig trevlig lördag ska du ha för det ska jag ha:) Kramis från lilla pyssel Inger

Gunilla/Nilla sa...

Nu vet jag inte hur det såg ut som du hade sett i Göteborg. Men detta är helt fantastiskt fint. Vilka härliga färger och så snygga färger, gillar massor!!

Ha en trevlig lördag med festivalen eller?!

Kram/Gunilla

Marja sa...

Sååå kul att du inspirerades av mitt album på mässan, sånt är så kul och hedrande!! Jag tycker nog att du ska sträcka på dig jag tycker ditt var otroligt fint Gillar färgerna skarpt!!!!!

Kram Marja

BellaMio sa...

Jösses!!! Det är ju hur fint som helst!!! Kan inte tänka mig att det på mässan kan ha varit snyggare...

Gillar verkligen ditt färgval och det välarbetade resultatet.

Tack för titten :)

Erica sa...

Jag inte har jag något att jämföra med men detta albumet var super fint. Gillar det massor.
Ha det så bra!
Kramar Erica